Hemtjänst med omtanke

Con Cura betyder Med Omtanke. Med omtanke om dig som kund och med omtanke om våra medarbetare vill vi utforma hemtjänsten så att den speglar individernas behov.

Se vad vi erbjuder
Kontakta oss

 

 

Om Con Cura

  • Kvalitetsarbete

  • Kollektivavtal med kommunal

  • GDPR policy.

  • Allabolag.se

  • Kvalitetsledningssystem

  • Synpunkter & Klagomål

  • Avvikelser

 

Aktuellt


Se fler nyheter

 

 

 

 

såhär hanterar vi Covid-19>>

 

 

 

 

Våra tjänster

Bild

Hemtjänst

Vi vill vara med och skapa ett värdigt liv och välbefinnande i äldreomsorgen, genom att vara en seriös partner för dig som behöver hemtjänst. Vår grundtanke med företaget var att skapa en hemtjänst som vi själva skulle vilja ha när vi blir äldre. Vi vill också vara den bästa arbetsgivaren, för att om medarbetarna trivs gör de ett bra jobb hos våra kunder.


När du valt oss som hemtjänstutförare går vi igenom ditt biståndsbedömda beslut och tillsammans med dig och dina nära gör vi upp en plan hur hjälpen ska utföras. Vi arbetar i små arbetslag för att du ska få kontinuitet och hos oss har du naturligtvis en kontaktman. Alla våra medarbetare talar och skriver svenska.

Bild

RUT tjänster

Vi erbjuder dig hjälp och service i hemmet. Du som kund är viktig för oss och därför anpassar vi oss efter dina önskemål om när och vad du behöver.


Med engagemang och omtanke strävar vi efter att du ska känna dig nöjd och trygg med vår service. Tänk att få komma hem efter en lång arbetsdag och känna doften av nystädat! Eller vill du ha sällskap till affären eller att vi promenerar med din hund. Ingenting är omöjligt!

 

Det bästa av allt är att du kan utnyttja Rut-avdraget så att du betalar bara hälften av den faktiska kostnaden.

Bild

Larm & natt

Vår personal tar hand om dig dygnet runt om du behöver påkalla hjälp med trygghetslarmet eller få hjälp på natten med biståndsbedömda besök, för att vi vill att våra kunder ska känna sig trygga.

Bild

Matlagning

Vi lägger stor vikt vid god mat och matlagning hos våra kunder. Vi vill att du ska få den mat du är van att äta och tycker om. Tillsammans med dig planerar vi och gör inköpslista, handlar och lagar maten. 


Skulle du hellre vilja ha matlåda kan vi ordna det från en liten leverantör som lagar hemlagad mat från grunden.

Jobba hos oss

Har du ett brinnande engagemang för de äldre?

 

 

klicka här!

 

Kontakta oss

08-40911200 

info@concura.nu

Larsbodavägen 80, 123 41 Farsta

 

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande

© 2024 Con Cura
Information om cookies